Navigate / search

Impresszum

Ez az oldal a Webtudor YouTube csatorna webes megfelelője. Igyekszünk heti rendszerességgel webfejlesztéssel kapcsolatos haszonos újdonságokkal szolgálni videós formában.

Üzemeltető

Az oldal üzemeltetője:

Pásztor János
Postfach 15.
1047 Wien
Ausztria

Az oldallal kapcsolatos megkereséseket a szerk@webtudor.net címen várjuk.

Jogi nyilatkozat

Az oldal üzemeltetője, annak ellenére, hogy a kikerülő információkat gondosan ellenőrzi, nem tud felelősséget vállalni az oldal vagy az itt közölt információk használatából származó közvetett vagy közvetlen károkért. A felhasználó, látogató köteles ellenőrizni a kapott információk valóságtartamát, fehasználhatóságát az adott környezetben.

Az oldal Google Analytics követőrendszerrel rendelkezik, amelyet a felhasználó egy megfelelő böngésző kiegészítő segítségével tilthat. Az itt gyűjtött információk aggregált formában és kizárólag az oldal javítása érdekében kerülnek felhasználásra.

Az oldal rendelkezik ezen felül hírlevél funkcióval is, amely igénybevételével a felhasználó elektronikus levélben kap értesítéseket az oldalra kikerülő új bejegyzésekről. Az itt megadott e-mail cím kizárólag ezen cél teljesítése érdekében kerül felhasználásra. A beírt adatok harmadik félnek nem kerülnek átadásra.

Az oldalon és a hozzá kapcsolódó YouTube csatornán közölt anyagok szerzői jogai tekintetében a sajtó oldalon közölt feltételek a mérvadóak.